Menu Sluiten

Verzenden & Retourneren

Na ontvangst van de betaling zullen we jouw bestelling met zorg klaarzetten en verzenden.

Onder verzendkosten verstaan wij alle kosten die worden gemaakt om je bestelling netjes bij je afgeleverd te krijgen. Denk hierbij aan: inpakken, verpakkingsmateriaal, portokosten, administratiekosten etc. Het is dus niet zo dat je betaalde verzendkosten alleen maar bestaan uit de portokosten.

ProtanTanning.com gebruikt binnen Nederland en België de diensten van DHL om uw bestelling op te sturen.

NEDERLAND
OrdergrootteVerzendkostenLevertijd
NVT€5,501-2 werkdagen
BELGIE
OrdergrootteVerzendkostenLevertijd
NVT€8,504-5 werkdagen

RETOURNEREN

We vragen je ten alle tijden contact met ons op te nemen alvorens over te gaan tot retourneren.

Bestellingen kunnen kosteloos binnen 4 werkdagen na de betaling geannuleerd worden, mits de bestelling nog niet verstuurd is. In het geval dat je de producten wil retourneren, vragen we jou om de producten goed verpakt in de originele verpakking weer terug te sturen naar het adres welke wij tijdens ons contact in de email zullen vermelden. Retourneren is niet mogelijk voor producten die opengemaakt dan wel beschadigd zijn. Let op dat de verzendkosten voor terugsturen van de producten voor jouw rekening zijn.

Wanneer je de retour vanuit Nederland verstuurt en deze niet door de brievenbus past, kun je het pakket afgeven op een agentschap van PostNL of DHL en kan desgewenst voorzien worden van een tracking code. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat ProtanTanning.com niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom op het post agentschap altijd om een tracking code en bewaar deze goed. Ook vragen we jou om bij het pakket de originele pakbon of factuur mee te sturen.

Voor producten die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort op jouw rekening.

Heb jij een bestelling geplaatst maar nog niet betaald en wil je de bestelling annuleren, neem dan contact met ons op en vermeld daarbij jouw bestelnummer.